Catatan Warna Warni Kehidupan

Kehidupan ini indah...
Penuh warna warni...
Ada putih ada hitam...
Ada suka ada duka...
Ada tawa ada tangis...

Ada sihat ada sakit
Ada bahagia ada derita...
Ada nikmat ada dugaan...
Andai tiada warna ...
Hilanglah seri kehidupan...
Hayatilah setiap detik kehidupan...



Terima Kasih...Cintaku...

Rabu, November 11, 2009 - Bingkisan dari iXoRa_sKRu pada 4:38 PTG
Alhamdullilah...rasa gembira sgt hari ni...
sbb semalam sy rasa serabut sgt pasal nak design utk tesis...
pastu semalam sy minta idea Dia...
lepas bgn sy try design mula2 tu rasa nak nangis jer...
x pandai nak lukis...
Tapi last2 ok gak la...
Sbb sy tau Dia tolong bg idea kat sy...
Dia kan Pereka Cipta terbaik...
Bukan sajer kat dunia...
malah seluruh Alam ni...
Dia kan Maha Pencipta...
idea yg dia bg mesti mantap..huhu...
Sebab semua benda yang ada kat alam ni adalah kepunyaanNya...
Semuanya ciptaanNya...milikNya...termasuk diri aku sendiri...
kata-kata ni membuatkan aku terfikir sendiri...
Sudah bersediakah aku untuk kembali kepadaNya???
Oh...tidakkkk...aku belum bersedia...
Andai sedetik lagi adalah waktu untukku pergi... bagaimana???
bekal apa yang mampu ku bawa???
Komen: