Catatan Warna Warni Kehidupan

Kehidupan ini indah...
Penuh warna warni...
Ada putih ada hitam...
Ada suka ada duka...
Ada tawa ada tangis...

Ada sihat ada sakit
Ada bahagia ada derita...
Ada nikmat ada dugaan...
Andai tiada warna ...
Hilanglah seri kehidupan...
Hayatilah setiap detik kehidupan...



Salam Pembukaan...

Khamis, Februari 26, 2009 - Bingkisan dari iXoRa_sKRu pada 4:05 PTG
Asslamualaikum...
hehe...Dengan ini sy merasmikan blog ni...yang sy buka hari ni...
Blog ni sy hasilkan semasa sibuk dengan projek...
Detik penghasilan blog ni ialah...
Ketika sy tgh tunggu prof kamal menghabiskan kuliah kat JKMB lab...
sy nak guna komputer dalam tu...nak lukis inventor...
wawawa....nampak macam kuliah tu habis bila makmal ni ditutup...
sia2 lah penantian sy ni.....
Blog ni sy akan muatkan apa yang terlintas di kepala sy....hehe...
Pasal diri sy??? nanti kalu ada mood sy akan ceritakan....
Sekian untuk post pertama ni...hehe


Komen: